Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Herlev - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Herlev - udrykning hele døgnet. Vi er et erfarent team af låsesmede som ved hvad god service er. "

Vi tilbyder hos Låsesmedens Døgnvagt vores hjælp og ekspertise i døgnets 24 timer. Har du derfor smidt din nøgle væk, blevet låst ude eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte vores afdeling i Herlev.


Professionel samarbejdspartner

Med 8 afdelinger på hele Sjælland har vi en stor medarbejderstab af dygtige låsesmede, som alle er uddannede inden for sikrings og låsebranchen. Vi lægger en stor ære i al det arbejde vi laver, uanset om det er mindre eller større arbejdsopgaver – vi er din professionelle samarbejdspartner.

Som en større låsevirksomhed tilbyder vi vores services for både private og erhvervsdrivende virksomheder, hvor vi hjælper dem med alt fra helt almindelige låseopgaver til montering mekanisk eller elektronisk sikring af bygningen. Vi kan ligeledes lave nye nøgler og opsætte nye nøglesystemer, hvis eksempelvis din bolig har været solgt over flere gangen uden at have fået udskiftet låsen.


Fokus på din sikkerhed

Vi har stor fokus på, at du som kunde føler dig tryg i samarbejdet med os. Vi giver dig derfor en grundig gennemgang af vores arbejde, inden vi igangsætter arbejdet for dig, så der ikke kommer nogen overraskelser. Dine ønsker og behov integreres altid i vores løsninger.


Få besøg af låsesmeden døgnet rundt!

Du er altid velkommen til at kontakte vores låsesmed i Herlev eller en af vores andre afdelinger på Sjælland, hvis du har brug for akut hjælp eller hvis du ønsker et uforpligtet tilbud. Vi kan træffes på tlf. 20 10 10 10 eller mail info@laasedognvagt.dk

 

Læs mere omkring oplukning og omkodning af låse samt GSM alarmer eller få indblik i hvordan du sikkerhedstjekker boligen. 

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud