Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Ordrup - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Ordrup med hurtig og effektiv udrykning. Vi er et erfarent hold af låsesmede som alle sætter høj priortet i service og kvalitet. "

Vi kan hos Låsesmedens Døgnvagt hjælpe med meget mere end blot åbning af døre, hvis den er gået i baglås - vi kan også lave alt fra montering af alarmer, mekanisk eller elektronisk sikring, portautomatik m.m.

Vores kunder er både private og erhvervsdrivende virksomheder samt offentlige institutioner, hvor vi har udført af fra helt almindelige låseopgaver til større sikringsløsninger. Vores medarbejdere er alle veludannede og holder sig løbende opdaterede med de nye produkter på markedet, du kan derfor være sikker på, at den løsning vi tilbyder dig er holdbar og udført i høj kvalitet.


Døgnvagtservice

Vi tilbyder hos Låsesmedens Døgnvagt døgnvagtsservice alle årets dage og i døgnets 24 timer, får du derfor akut brug for en låsesmed, er vores låsesmede altid klar til at hjælpe.

Med en fuldt udstyret servicebil, kan vi rykke ud til dig, hvis du bor i eller tæt på Ordrup. Vi har i alt 8 afdelinger, så vi er godt dækket ind i store dele af Sjælland.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en af vores services, kan vi kontaktes på både telefon tlf. 20 10 10 10 og mail info@laasedognvagt.dk. Vi kommer gerne med gode råd og vejledning til, hvilken løsning der vil være den optimale for dig. Ved større arbejdsopgaver kan det være nødvendigt, at komme ud og se bygningen/boligen for, at kunne give et så præcist tilbud som muligt – men dette afhænger af projektet.

Vi er din lokale låsesmed i Ordrup – og kun et opkald væk. 

 

Læs mere omkring oplukning og omkodning af låse samt lås udskiftning og sikkerhedstjek

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud