Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Oplukning af døre

" Oplukning klarer låsesmeden hurtigt og nemt! Så har du låst dig ude af din bolig, villa, lejlighed eller bil og mangler en låsesmed til hurtig oplukning, så kan vi hjælpe dig "

Låsesmedenes Døgnvagt kan hjælpe dig med hurtig oplukning af din dør døgnet rundt i hele Hovedstadsområdet, da vi har 24 timers døgnvagt. Ring på 20 10 10 10, så er vi hos dig inden for 30 minutter.  


Sådan foregår oplukning

Før vi foretager en oplukning, beder vi dig fremvise billede-ID til adressen, fx kørekort eller et pas, så vi er sikre på, at du skal have adgang.

Ved oplukning sørger vores venlige låsesmede for at skåne dør og karme, samt selve boligen.
Vi åbner alle typer af døre ved hjælp af en låsepistol, en speciallavet slynge eller i sjældne tilfælde ved at bore låsen op. Efter endt oplukning, vil man oftest ikke kunne se på døren, at der er foretaget en oplukning.

 Der kan være flere grunde til, at du har brug for en oplukning, herunder hvis du har:

  • Låst dig selv ude
  • Glemt din nøgle
  • Smidt nøglen væk
  • Fået stjålet din nøgle
  • Nøglen sidder fast


Hvis du har tabt din nøgle

Har du tabt din nøgle, eller er den blevet stjålet, anbefaler vi, at du får lagt dine låse om hurtigst muligt, så du undgår, at uønskede gæster får adgang til dit hjem. Enten ved at få en helt ny lås, eller ved at få en omkodning, hvor cylinderne udskiftes, så de nuværende nøgler ikke passer dertil mere.


Er låsen gået i baglås?

Nogle gange er det ikke nøglen, som er problemet. Det kan også være, at låsen er gået i baglås, og nøglen ikke vil drejes. Dette kan blandt andet skyldes at låsen er slidt, døren er skæv, eller låsen mangler smøremiddel. Her vil vores låsesmed tage en vurdering af, hvad der skal ske, og udskifte låsen, hvis den ikke kan repareres.  


Vil du vide mere om oplukning af døre?

Du kan døgnet rundt kontakte os på telefon 20 10 10 10 og få besøg af en af vores låsesmede i København området, der hurtigt sørger for oplukning af alle typer døre og porte.

 

Læs også omkring omkodning og udskiftning af låse eller få et gratis sikkerhedstjek af boligen

Vi tilbyder også:

 

Få et tilbud