Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Kodelåse

" Kodelåse og kodetastaturer er ideelle til serverrum, omklædningsrum i sportsklubber, foreninger samt større virksomheder, som ønsker at give medlemmer og medarbejdere mulighed for at aflåse hver sit skab "

Vi anbefaler kodelåse, som både kan åbnes med en kode via tastaturet og en nøgle. Fordelen er, at man undgår at skulle tilkalde en låsesmed for at stille kodelåse om, når medlemmer eller medarbejdere skifter job eller mister deres nøgler. Man indtaster blot en masterkode, som gælder for alle kodelåse, så man nemt kan nulstille de enkelte koder igen.


Fordele ved kodelåse

  • Mulighed for både tastaturadgang og nøgleadgang
  • Mulighed for egen kode eller fælles kode
  • Enkel installation, da der ikke skal trækkes kabler
  • Kan monteres på skabe, som ikke har låseanordning 
  • Op til 15.000 åbninger på 2 x AAA batterier
  • Nem programmering og kodeskift
  • Fås som lodret model (standard) og vandret model
  • Mulighed for at indtaste flere koder (multi user code mode)
  • Hurtig eftermontering


Hvor kan kodelåse bruges?

Kodelåse kan bruges mange steder, men er især attraktivt på steder hvor der er mange forskellige brugere, eller steder som arbejedspladser, hvor der løbende kommer nogle nye til. Det er muligt at få en personlig nøgle eller kode, men også muligt at alle bruger den samme. Tilmed er det nemt at give adgang til nye personer, som ikke har adgang i forvejen. Kodelåse kan blandt andet anvendes på skabe, men også på døre eller som en del af dørhåndtaget, kaldet Code handle. Så har man et enkelt rum, som kun enkelte personer må have adgang til, kan man med fordel benytte sig af Code handle.

En kodelås kan med fordel også bruges på en terrassedør, så du skal trykke en kode for at kunne åbne døren. På denne måde gør du det sværere at komme ind- og ud af terrassedøren for en ubuden gæst.


Kontakt os for levering og montering af kodelåse

Du kan kontakte os på 20 10 10 10 eller info@laasedognvagt.dk og få rådgivning om valg af kodelåse og kodetastaturer. Mails besvares gerne inden 2 arbejdsdage. Har du en hastesag eller ønsker svar på dit spørgsmål med det samme anbefaler vi at du ringer til os. 

 

Læs også omkring GSM alarmer og portautomatik.

Vi tilbyder også:

 

Få et tilbud