Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Omkodning af låse

" Vi tilbyder omkodning af eksisterende låse systemer og udarbejdelse af nye kopisikre låse systemer til virksomheder, boligforeninger og institutioner. "

Der findes i dag mange virksomheder og ejendomme med forældede låsesystemer, som ikke lever op til forsikringsselskabernes nuværende krav om sikkerhed. Med omkodning af låse kan din virksomhed nemt få monteret et kopisikret låsesystem og minimere udgifter til hærværk og forebygge tyveri.

Omkodning af låse kan desuden bidrage til øget effektivitet, idet en sikret virksomhed skaber trygge rammer for medarbejdere, der eksempelvis arbejder alene sent om aftenen.

Som låsespecialist kan vi tilbyde omkodning af låse, så din virksomhed eller butik er sikret mod uautoriseret brug af nøgler. Vi tilbyder omkodning af de mest anvendte låsetyper.

 

Hvornår er omkodning af låse en god idé?

Ved tyveri, tab af nøgle eller overtagelse af virksomhed, er det oplagt at få foretaget en omkodning af låse. Også ved overtagelse af kontorbygninger kan en omkodning af låse skabe et overblik over nøgler, som er i omløb. Dermed undgår du, at uautoriserede nøgler som fx har været lånt ud til håndværkere giver adgang til virksomheden.

Omkodning af låse

Benyt samme nøgle
Du kan også få foretaget omkodning af låse, hvis du ønsker at benytte den samme nøgle til alle låse i virksomheden, fx til:

  • Indgangsparti
  • Serverrum
  • Lagerrum 

 

Kontakt os ved omkodning af låse

Kontakt os på 20 10 10 10, hvis du ønsker omkodning af låse eller et sikkerhedstjek af virksomhedens sikkerhedsniveau.

 

Læs også omkring GSM alarmer, kodelåse og portautomatik.

Vi tilbyder også:

 

Få et tilbud