Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Gentofte - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Gentofte med 24 timers udrykning i området. Vi er et solidt team af låsesmede som har service og kvalitet som en selvfølge. "

Står du og mangler en låsesmed, så rykker vi hos Døgnvagtens Låsesmed ud døgnet rundt, hvis du akut har brug for hjælp til at komme ind i din bolig eller virksomhed. Med mange års erfaring inden for branchen kan vi løse både større og mindre opgaver inden for GSM alarmer og sikkerhedstjek af ejendomme.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Almindeligt låsearbejde
  • Værdiskabe og gitre
  • Montering af dørtelefonanlæg
  • Installering af alarmsystemer
  • Opsætning af dørlukkere
  • Elektronisk og mekanisk sikring


Service og kvalitet

Vores medarbejdere er alle uddannet inden for branchen og har den fornødne erfaring og viden som det kræves, for at give vores kunder den bedste service og kvalitet af arbejdet. Vi er opdateret med de nyeste krav i forbindelse med låsesystemer og sikkerhedsinstallationer, vi kan derfor garantere dig sikre og effektive løsninger som holder.


Kontakt os og vi hjælper dig!

Uanset om du er privat eller erhvervsdrivende, så er vi eksperter i at hjælpe dig, når det gælder alt inden for sikkerhed og låseservice.

Vi går meget op i, at du får en god service, hvis du bruger os som din låsesmed. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi overholder både den aftalte tid og pris, du kan derfor trygt vælge os.

Du kan kontakte vores døgnservice på tlf. 20 10 10 10 også for et uforpligtende tilbud eller på mail: info@laasedognvagt.dk

 

Læs mere omkring oplukning, omkodning af låse og lås udskiftning.  

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud