Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Sikkerhedstjek af boligen

" Med et gratis sikkerhedstjek af din bolig, kan man nemt gøre det sværere for tyven at bryde ind "

Et gratis sikkerhedstjek består i, at vi gennemgår sikkerheden i dit hjem, hvorefter vi stiller dig nogle spørgsmål for at høre om dine behov og ønsker til sikkerhedsniveauet i dit hjem. En gennemgang af din bolig varer ca. 1 time. Herefter udarbejder vi, hvis det ønskes, en rapport over mulige indsatsområder. 

Ud fra rapporten vil vi herefter vurdere, om du har brug for at øge sikkerheden og hvilke løsninger, der skal til for at du kan sikre dit hus og familie på bedst mulig vis.

Man kan dog aldrig sikre sig 100 procent mod tyveri i hjemmet, men ved at følge nedenstående foranstaltninger, kan du også foretage dit eget sikkerhedstjek.

 

Sådan foretager du selv et sikkerhedstjek

Der er en række punkter du selv kan gennemgå, for at lave et sikkerhedstjek af dit hus eller lejlighed. Når du har gennemgået nedenstående punkter, er du klædt godt på, og ved hvor du måske bør øge sikkerheden.

Udhuse

Aflåsning af skur og garage forhindrer tyven i at få adgang til dit værktøj. Vi ser ofte at indbrudstyve bruger værktøj fundet i skur eller garage til at bryde døre eller vinduer op.

Vinduer

Vi anbefaler at sætte lås på vinduerne. Tyven bliver nu nødt til at smadre ruden for at begå tyveri, og tiltrækker sig derved unødig opmærksomhed, hvilket måske forhindre tyven i at smadre vinduerne

 

sikkerhedstjek af boligen i København

Terrassedør

Montering af et godkendt terrassedørgreb (fx dørgrebet ”Code Handle”, som har indbygget tastatur), som kan låses indefra, der forhindrer tyveknægten i at flygte ud gennem terrassedøren, som er tyvenes foretrukne flugtvej. Det kan også være via en lås, hvor man skal bruge nøgle for at åbne terrassedøren indefra (husk ikke at lade nøglen sidde i!)

Hoveddør

Montering af to låse på hoveddøren indikerer effektiv tyverisikring, og får tyven til at luske videre. Sørg også for at have en lås af højeste sikkerhed, så man ikke bare kan bryde døren op uden videre.

Kælder

Kælderdøren er som regel godt skjult for forbipasserende og bør udstyres med to låse ligesom hoveddøren, for at gøre det mere besværligt for tyven.

Kontakt os ved et gratis sikkerhedstjek

Du kan kontakte os på 20 10 10 10, hvis du ønsker et gratis sikkerhedstjek af dit hus eller lejlighed, samt vejledning om installation af låse, låsesystemer og alarmsystemer. Book et gratis sikkerhedstjek i dag. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten om du bor i eller udenfor København. 

 

Læs også omkring oplukning, omkodning og udskiftning af låse.

Vi tilbyder også:

 

Få et tilbud