Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Brønshøj - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Brønshøj med øjeblikkelig udrykning i hele Brønshøj området. Vi er et team sammensat af dygtige låsesmede som alle kender til god service. "

Bor du i Brønshøj eller omegn kan du kontakte vores afdeling i Brønshøj, hvis du har brug for en låsesmed. Vi har eksisteret siden 2001 og er en del af Hovedstadens Låse-Service, hvilket betyder at vi vægter kvalitetsprodukter højt i løsningerne til vores kunder.

Gennem årene har vi fået opbygget et stort og godt kendskab til lokalområdet, hvor vi blandt andet har udført effektiv sikring af private ejendomme, institutioner, kontorbygninger og boliger. Vi er derfor eksperter i både at udføre mindre og større arbejdsopgaver for vores kunder. 


Låsearbejde til en god pris

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave vil du altid få en konkurrencedygtig pris. Derudover kan vi garantere dig, at vores aftale både med tidspunkt og pris bliver overholdt.


Kontakt din låsesmed!

Vi står klar til at hjælpe dig døgnets 24 timer, hvis du står og mangler en låsesmed. Dette kan blandt andet skyldes:

-          At du har låst dig selv ude

-          At døren er gået i baglås

-          At du har glemt din nøgle

Vores servicebiler er fuldt udstyret, så vi er klar til at rykke ud til dig, uanset om du har brug for oplukning, omkodning eller udskiftning af låse. Vi er blot et opkald væk, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 20 10 10 10 eller mail info@laasedognvagt.dk. Du er også velkommen til, at kontakte os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

 

Læs mere omkring GSM alarmer og sikkerhedstjek af boligen

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud