Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Hillerød - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Hillerød som står klar med det samme. Vi er et erfarent hold af låsesmede som alle har service og kvalitet i højsædet. "

Virker din nøgle ikke længere, er du blevet låst ude eller ønsker du en bedre sikring af din bolig eller virksomhed, så kan vi hos Låsesmedens Døgnvagt hjælpe dig. Vores låsesmede er fuldt udstyret med servicebiler, så de kan løse alle former for låse og sikringsopgaver døgnet rundt.

Blandt vores primære arbejdsopgaver, kan nævnes:

-          Oplukning og udskiftning af låse

-          Alarmer, GMS alarmer

-          Kode og omkodning af alarmer og låse

-          Sikkerhedstjek

-          Portautomatik

Dine ønsker og behov kommer altid i første række hos os, de vil derfor, så vidt det er muligt altid blive integreret i vores løsninger for dig. Inden vi igangsætter arbejdet, giver vi dig altid en grundig gennemgang af projektet, herved kommer der ingen overraskelser eller uoverensstemmelser.

Hos os får du en loyal samarbejdspartner, der arbejder professionelt samt overholder alle aftaler, når det kommer til priser, afgivne tilbud, tid og kvalitetsfuldt arbejde.


Kontakt os – din lokale låsesmed

Har du brug for en låsesmed, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder alle vores kunder døgnvagtservice, så står du akut og mangler en låsesmed, kan vi hurtigt rykke ud til dig.

Vi kan træffes på tlf. 20 10 10 10 eller mail info@laasedognvagt.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hører vi gerne fra dig.

Med 8 afdelinger på Sjælland, har vi mandskabet til at rykke ud til dig, hvis du bor i enten Hillerød, Gladsaxe, Gentofte, Herlev, Brønshøj, København, Ordrup, Klampenborg eller i området omkring byerne. 

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud