Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Gladsaxe - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Gladsaxe med hurtig udrykning i området. Vi er et erfarent team af låsesmede som alle har service og kvalitet i højsædet. "

Der kan være flere grunde til at kontakte en låsesmed, enten har du tabt din nøgle, låsen er gået i baglås eller du har haft indbrud. Vi er hos Låsesmeden Døgnvagt en større låse og sikringsvirksomhed, der har 8 afdelinger på hele Sjælland. Vores medarbejdere har derfor sammenlagt mange års erfaring samt det rette kendskab til branchen.

Vores primære ydelser er:

  • Almindeligt låsearbejde
  • Montering af alarmer, dørlukkere m.m.
  • Mekanisk og elektronisk sikring
  • Professionel rådgivning og vejledning


Låsesmed for private og erhverv

Vi har gennem årene fået opbygget et stort lokalt kendskab til Gladsaxe og omegn, hvilket har gjort at vi har hjulpet en lang række private og erhvervsdrivende virksomheder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder kvalitetsfuldt arbejde til konkurrencedygtige priser.

Et ord er et ord, laver du en aftale med en af vores låsesmede, holder vi altid vores aftale med dig. Vi kan selvfølgelig blive forhindret, men skulle dette ske, giver vi altid besked hurtigst muligt, så du ikke venter forgæves i længere tid.


Kontakt os – din lokale låsesmed

Har du brug for akut hjælp, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med sikringsløsninger af dit hjem eller virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20 10 10 10 eller mail info@laasedognvagt.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi har døgnvagt alle årets dage og alle døgnets 24 timer – kontakt 20 10 10 10 – vi er kun et kald væk!

 

Læs mere omkring oplukning, omkodning og udskiftning af låse samt hvordan du sikkerhedstjekker din bolig.  

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud