Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Klampenborg - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i Klampenborg med udrykning hele døgnet i Klampenborg. "

Vi har efter mange år i branchen som låsesmed fået opbygget en stor viden og ekspertise inden for sikring af private hjem samt erhvervsdrivende virksomheder. Her har vi blandt andet udført større og mindre arbejdsopgaver lige fra:

-          Almindelige låseopgaver

-          Montering af GSM alarmer

-          Sikkerhedstjek

-          Kodelåse

Vi arbejder professionelt og effektivt, så du som kunde kan få løst dit problem eller din opgave uden alt for store gener. Vores låsesmede bliver løbende sendt på efteruddannelse, så de er opdaterede med den nyeste viden og udvikling inden for låse og sikringsbranchen. Herved kan vi sikre dig løsninger, der holder mange år frem.


Når uheldet er ude!

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude – eksempelvis hvis du har tabt din nøgle, er blevet låst ude eller hvis døren er gået i baglås - vi er kun et kald væk! Vi går meget op i, at du får en god service og behandling, så du føler dig tryg i samarbejdet med os.


Kontakt vores låsesmed

Vi tilbyder alle vores kunder døgnvagtservice alle årets dage og alle døgnets 24 timer, vores låsesmede er udstyret med en servicevogn, så de hurtigt kan rykke ud til dig, hvis du eksempelvis bor i Klampenborg eller tæt der på.

Vores tlf. og døgnvagtservice tlf. er 20 10 10 10. Vi kan ligeledes kontakts på mail info@laasedognvagt.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi er kendt for at overholde vores aftaler, når det kommer til tid, pris, afgivne tilbud samt kvalitetsfuldt arbejde, kontakt os og vi finder en løsning til dig!

 

Se her om du har brug for oplukning, omkodning af låse eller lås udskiftning. For virksomheder tilbyder vi også portautomatik.  

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud