Låsesmed København

RING OP KLIK HER

Omkodning af låse

" Vi tilbyder omkodning af alle typer af Ruko låse samt låse fra Assa Abloy og Zeiss. "

Omkodning af låse i København

En omkodning af låse er en udskiftning af stifterne i låsecylinderen, så den gamle nøgle ikke passer længere. Omkodning af låse er en enkel og billigere måde at sikre dig imod indbrudstyve, frem for at udskifte hele låsen.

Det er muligt at omkode stort set alle typer låse og cylindre. Hos Låsesmedens Døgnvagt omkoder vi låse fra Ruko, Assa Abloy og Zeiss.  


Hvornår er det en god ide at få omkodet sin lås? 

Ved tyveri, tab af nøgle eller boligskift, er det hensigtsmæssigt at få foretaget en omkodning af låse. Især ved boligskift tænker mange ikke over, hvor mange nøgler der i teorien kan være i omløb og har været lånt ud til håndværkere og venner, og som i princippet stadig giver adgang til boligen. Så for at sikre dig selv og dit hjem, er det en god ide med en omkodning af den nye lås, så det kun er dig og din familie, som har adgang til boligen. Er låsesystemet ved at være mange år gammelt, kan det også være at hele låsesystemet skal udskiftes. Men dette kan vi tage en professionel vurdering af, så du får den rigtige løsning. 


Undgå begrænset forsikringsdækning

Har indbrudstyven låst sig ind med en kopieret nøgle, kan det medføre begrænset forsikringsdækning. Derfor bør omkodning af låse i princippet altid foretages ved boligskift, så man får fuld erstatning for det lidte tab, hvis uheldet er ude. 

Du kan også få foretaget omkodning af låse, hvis du ønsker at benytte den samme nøgle til alle låse i boligen, fx til:

  • Hoveddøren
  • Køkkendøren
  • Terrassedøren
  • Postkassen
  • Vinduer

Ved at omkode dine låse får du hurtigt styr på, hvor mange nøgler der er i omløb og undgår dermed uautoriseret brug af gamle nøgler. Hvis du benytter samme nøgle til alle låse, er du også fri for at have 5 forskellige nøgler i dit nøglebundt.


Kontakt os og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 10 10 10, hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med omkodning af låse i hjemmet. Vi har hovedsæde i København, men udføre også opgaver i nærområder.

 

Læs også omkring oplukning og udskiftning af låse samt sikkerhedstjek af boligen.

 

Vi tilbyder også:

 

Få et tilbud