Låsesmed København

RING OP KLIK HER

København - Din lokale låsesmed

" Låsesmed i København med hurtig udrykning i byen. Vi er et team af låsesmede som alle har sans for service og kvalitet. "

Bor du i København, er vi din foretrukne låsesmed. Vi har hos Døgnvagtens Låseservice 8 afdelinger på Sjælland, hvilket betyder at vi har de rette kompetencer og mandskab til at rykke ud både til større og mindre arbejdsopgaver. Vi har blandt andet hjulpet ejendomme, private boliger, institutioner og kontorbygninger med låse- og sikringsopgaver. Vi kan blandet andet hjælpe med:

Services for private:

-          Udskiftning af låse

-          GMS alarmer

-          Omkodning af låse

-          Oplukning

-          Sikkerhedstjek

 

Services for erhverv:

-          Omkodning af låse

-          Portautomatik

-          Kodelåse

-          GMS alarmer

Uanset om det er privat eller erhverv, så overholder vi altid vores aftaler, når det handler om priser, tilbud, tidspunkter og sikkerhed. Vi har fokus på din sikkerhed og at kvaliteten er i top. Vi bruger altid kvalitetsprodukter, uanset hvilken type opgave vi skal udføre samtidig med, at vi informerer dig om hele arbejdsprocessen, så der ikke opstår overraskelser. Dine behov og ønsker kommer altid i førsterække, vi prøver derfor så vidt muligt altid at få disse integreret i løsningen.


Kun et kald væk!

Vi er blot et kald væk, hvis du har brug for akut hjælp. Vores servicebil er altid fuldt udstyret, så vi er klar til at rykke ud til dig. Har du brug for vores ekspertise, kan vi kontakte døgnets 24 timer på tlf. 20 10 10 10 eller på mail info@laasedognvagt.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

Det er altid bedst at være på den sikre side, og det hjælper vi dig gerne med. 

Du kan finde os i:

 

Få et tilbud